Snart bursdag!

Var hos legen i dag med hodepinen. Mest sannsynlig er det bare en spenningshodepine som kommer av at jeg har stresset mye i det siste. Det forklarer kanskje ikke helt hvorfor jeg har hatt så mye vondt i hodet i fler år, men det forklarer i det minste hvorfor det har blitt værre de siste ukene. Ble anbefalt og bli nøyere med hva jeg spiser og å begynne å gå litt turer for å håndtere stresset. Fikk også noe som skal hjelpe mot smertene.
Satser på at det blir bedre!

Har jo forresten snart bursdag, så denne helgen blir jeg nok veldig opptatt med feiring og sånt. Blir kanskje lite blogging, vet ikke helt enda men vi får se.

Foto: Cold

Var ikke på skolen i dag fordi jeg våknet med den forferdelige hodepinen. Er utrolig slitsomt å ha vondt i hodet så og si hele tiden, men nå har vi fått bestilt time hos legen, endelig. Drar dit på Torsdag.

Det ble ganske så kjedelig og bare henge hjemme i dag, så jeg bestemte meg for å ta en tur ut og prøve noen av filtrene jeg fikk en stund tilbake. Ble tatt mange bilder, men så og si ingen jeg egentlig ble fornøyd med, men hele poenget var jo bare å bli litt kjent med de forskjellige filtrene, så det gjør meg egentlig ingenting.Foto: Sondre Lerche

Her er bildene fra i går, hvis dere vil lese hva jeg skrev om konserten står det i innlegget under.Kjefte litt på forstyrrende, fulle mannfolk. "Okei. Stikk! Jeg sier det ikke for min del, men for fansen sin! Skal dere snike dere frem slik, får dere oppføre dere." eller noe liknende.Måtte såklart få et bilde med han også. Han var så hyggelig. "Ville dere ta bilde og? Ikke for å trenge meg på altså."

Sondre Lerche minikonsert.

Var på Sondre Lerche minikonsert og platesignering på Oslo City i dag. Var en virkelig bra konsert, Sondre er en flott fyr og måten han taklet to fulle karer på imponerte virkelig. Må sies at han ikke var dårlig på å synge sanger han ikke hadde sunget på over sju år heller, litt problemer med å huske teksten sånn på sparket. Men da fikk vi alle noe å le av. Herlig.

De av dere som kjenner meg godt vet at jeg aldri drar på noe slikt uten kamera med meg, og som alltid ble det altfor mange bilder. Derfor kommer bildene litt senere, må gå gjennom de, slette og redigere litt.

Jeg spørr dere..

Jeg har ingen planer om å blogge noe særlig i dag da jeg har en forferdelig hodepine som gjør at jeg ikke orker å sitte limt til pcskjermen særlig lenge. Tenker jeg må komme meg til legen igjen snart, da det tydeligvis ikke blir bedre av å ta jern og bruke briller heller.

Siden det ikke kommer noe annet innlegg i dag, hadde tenkt å spørre dere om en liten ting, hva er det dere vil ha på denne bloggen? Hva vil dere jeg skal blogge om?

Shopping.

Var på shopping med mamma og søsteren min i går, fikk kjøpt litt ting på salg, som sko og en genser. Kjøpte også Tekken6 spill som ble hektet på da jeg var i Harstad. Har aldri gamet noe som helst på ps3, så er litt rart egentlig.

Senere på dagen dro pappa en liten tur innom senteret for å kjøpe noe, og da han kom ut igjen hadde han kjøpt med seg en Norges Herligste dvd til meg. Ble så lykkelig. haha.Nytt år, nye muligheter.

Nå begynner vi på et helt nytt år, et av mine nyttårsforsetter er å komme tilbake på bloggen, og bli en flinkere blogger fremmover. Det kan hende det vil ta litt tid for meg å hente meg inn i bloggen igjen, men skal prøve så godt jeg kan.

Min juleferie har vært super, julaften feiret jeg sammen med familien og vi hadde en kjempekoselig kveld. Noen dager senere dro jeg til Milla i Harstad for å være hos henne i romjula og feire nyttår der. Er første gang jeg er så langt nord og jeg skal ikke legge skjul på at jeg syntes det var kaldt. Nå er jeg hjemme igjen, helt oppladet til et nytt år med nye muligheter og nyttårsforsetter.

Ønsker alle sammen et godt nyttår!


her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

arkiv


April 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011

kategorier


Blogg

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no
hits