Tegning: Homer Simpson.

Her om dagen lærte vi noe greier i Illustrator på skolen, så da endte det jo opp meda at jeg ble sittende å jobbe med det hjemme. Siden jeg ikke har hatt noe spesielt å blogge om i det siste bestemte jeg meg for å legge den ut her.

Er i grunn ganske stolt, ettersom dette er første gang jeg noen gang har tegnet noe som helst seriøst, spesielt på pc. Mangler skyggelegging, men det har jeg ikke lært meg enda. Noen tips og ideer kanskje ?

Håret mitt!

Tenkte å farge håret brunt i dag, men det ble i grunn et utrolig misslykket forsøk. Rødfargen skjærer fremdeles gjennom det brune, spesielt på toppen. Men jeg liker det litt egentlig. Haha, wierdo.

Tok et par raske bilder, er utrolig dårlige og viser dårlig hvordan fargen egentlig er. Men er så sliten i hodet at jeg ikke orker å blogge noe særlig. Hadde mørkekjøring i dag oog.Hva syntes du ?

Stevnee ~

20 November skal det være et lite dressur og sprang stevne på stallen, så jeg planlegger å være med der. Må si jeg gleder meg fryktelig mye, er over ett år siden sist gang vi var ute å startet !
Selvom det bare er et lite stevne og vi skal starte et lett program (LC:1) er jeg kjempe spent!


Raskt lite innlegg bare, hoho.

Til minne.

Jeg regner med at det er tent noen lys hos mange der ute i dag. Det er tre måneder siden det forferdelige skjedde med landet vårt. Det vi aldri trodde kom til å skje i vakre, fredelige Norge. Men det skjedde, og jeg er så ufattelig stolt av å bo i dette landet, landet hvor folk valgte å bekjempe hat med kjærlighet i stedet for makt.

Derfor vil jeg at dette innlegget skal være til minne for alle de vakre ungdommene som døde på Utøya, og menneskene som døde i Oslo. Jeg håper dere har det utrolig flott der dere er nå. Dere fortjener bare det beste av det beste.
Dette innlegget skal også være dedikert til alle de utrolig sterke personene der ute, som fremdeles prøver å bearbeide minnene, bildene, tankene rundt dette her. Alle involverte.
Jeg tenner lys for dere i kveld .Harrytur til Sweden.

Er ikke blitt mye blogging fra meg i det siste, og det kan jeg se på lesertallet mitt også, for å si det sånn. Men jeg har bestemt meg for å skjerpe meg nå!

Drar på harrytur til Sverige sammen med familien i dag, må en tur innom campingen også for å sjekke at alt som det skal der. Uvanelig for meg å stå opp så tidlig på en Lørdag (!!) men får vel sove litt i bilen da regner jeg med.Hva skal du i dag ?

Foto: Nightlife.

Var en liten tur på barneskolen til søsteren min i stad for å være med på innsamling til tv-aksjonen. Måtte dra tidlig fordi jeg har så mye lekser å gjøre men siden pappa ikke kunne kjøre meg hjem tenkte jeg å ta bussen. Jeg gikk litt for tidlig til bussen og siden jeg ikke orket å stå der å vente på den gikk jeg heller hjem. Brukte bare femten minutter selvom jeg stoppet for å ta bilder! woah. Bussen tok meg ikke igjen engang! >:D

Sånn går det når man bruker høy iso, eller hva ? vet at bildene er tatt ganske skjeivt og sånt, men jeg orket ikke tenke på det. det var kaldt!

Foto: Everything is possible.

Jeg tenker å legge ut bildene fra Oslo Horse Show litt etter litt, siden jeg tok så ufattelig mange. De første bildene jeg velger å legge ut er fra det jeg syntes var best med hele gårsdagen. En liten del av familieshowet der en mann klarte å ri, hoppe og holde styr på tolv hester uten noe annet enn to lange pisker han kun brukte til å veilede noen av hestene med.
Det var virkelig vakkert og beviste bare at ingenting er umulig!

Hva syntes du ?

"Dare to feel, have faith in your own choices."

"Dare to feel, have faith in your own choices. Most important: trust your own choices." - Trustequestrian.eu

Som sagt var jeg på Oslo Horse Show i dag, tok til sammen over 500 bilder så de kommer ikke ut i kveld, kanskje i morgen. Får se hva jeg rekker og gidder egentlig. Men jeg fikk kjøpt noen småting i dag som jeg tenkte jeg skulle legge ut for de som muligens ville være interessert i det.
Esperado sokker 49,- børste 149,- (?) Trust equestrian


kjempelekker dressurpisk ♥ husker ikke pris eller sted.Royal Equus Schabrack 249,- Horze


Skal brodere inn Veronica og Comsi på denne da!

Foto: In action.

Har ikke hatt særlig mye å blogge om de siste dagene, har hatt litt mye å gjøre. Men føler jeg kanskje bør komme med et innlegg etter det deprimerende innlegget jeg postet her om dagen, i tillegg blir det nok ikke noe blogging i morgen heller da jeg kommer til å være på Oslo Horse Show hele dagen.

Derfor tenkte jeg bare å poste noen bilder jeg ikke har lagt ut før, fra et ridestevne på Ekeberg. Tatt for utrolig lenge siden egentlig .

Nå må jeg nesten sette meg ned å lese til en naturfagsprøve før jeg legger meg. Tidlig opp i morgen!

That feeling ..

Bilder: I kveld med Ylvis

Som sagt skulle jeg ta med speilrefleksen på I kveld med Ylvis i går, og det gjorde jeg. De ble kornete siden jeg måtte bruke høy iso, og jeg tok med feil objektiv så de er ganske langt unna. Med andre ord; ikke veldig vellykkede bilder. Men jeg tenker jeg legger ut noen fordet.
Calle får ikke helt til den ballongen.
Bård driter seg ut. søtt


Etter showet . Bare enda søtere ♥

Hva syntes du om I kveld med ylvis ?

Klar for skolen. Faktisk.

Da er jeg faktisk klar for skolen, selvom det er en halvtime til jeg må gå til bussen. Har igjen å pakke sekken, må ta med kamera i dag siden vi skal til Oslo senere i dag. Kan ikke vente. Gleder meg mer til å dra på I kveld med Ylvis denne gangen enn forige gang, for nå vet jeg hva som venter meg. hahaha.

I dag føler jeg meg faktisk klar for skole, og jeg tror ikke det er så dumt siden det kommer til å bli en kjempe lang dag. Har så utrolig mange fag jeg missliker i dag, for eksempel slutter vi skoledagen med matte og naturfag. jeey.

Hva skal du i dag ?

Foto: Kanotur.

Var på kanotur i dag, sammen med fotball laget til søsteren min. Tok med kameraet men tok ikke mange bilder i det hele tatt. Høstfargene er allerede begynt å forsvinne og jeg fant ikke noe inspirasjon ute i dag. 

Men det var en koselig tur da, selvom det var kjempekaldt og jeg var utrolig trøtt.  Og jeg må innrømme at det var fryktelig skummelt i starten. Var redd for å velte hele tiden, men det gikk over etterhvert.

Don't let go.

Det er Fredag og jeg har ingenting å gjøre. Skulle egentlig vært i Lillestrøm med Tonje men hun kunne ikke likevel. Dessuten har jeg fryktelig vondt i hodet. Kanskje jeg tar meg en hodepinetablett og setter på noen episoder av Glee. Eller så kunne jeg jo ha begynt å fikse på rommet mitt. Henge opp de siste bildene og sånt. Men jeg vet ikke om jeg gidder det. Laat.Hva gjør du i dag ?

Foto: Childhood is the most beautiful of all life's seasons.

Var hos tante i dag og besøkte min herlige fetter som jeg ikke har sett på kjempelenge. Han har faktisk begynt å snakke masse, selvom det ikke er alt som er like forståelig ble jeg skikkelig imponert . Han har også begynt å herme etter damene i barnehagen når han ler. Hvor søtt er ikke det ?Herlig eller hva ?

Ylvisåker.

Nå har Tonje nettopp bestilt nye billetter til I kveld med Ylvis neste Mandag. Blir andre gangen vi drar på det på to uker. Hahaha.
Jeg må si at det er noe av det morsomte jeg har vært med på, showet dems er virkelig bra live. Underholdene hele tiden, og guttene er jo bare litt hotte da. (Må innrømme at jeg har en megaliten crush på Vegard.)


Forige gang. Madeleine glemte at hun hadde billetten sin i lomma. hahha;)

Høstferie.

Endelig har jeg også høstferie! Blir utrolig deilig med noen dager fri og latskap nå. Startet høstferien med å sove da jeg kom hjem fra jobben. Hvor deilig er ikke det ?;)

Denne ferien skal bare gå til late dager, masse stall og masse venner. Perfekt ♥


wow, jeg klarer ikke rotere bildene mine på macen. hjelp, anyone ?

Ny start.

Tenkte enkelt å greit at jeg skulle begynne på nytt uten å lage en helt ny blogg. Jeg har vært en forferdelig blogger den siste tiden og mistet utrolig mange lesere og jeg har egentlig ingen annen unskyldning enn at det har vært så mye annet som har fristet mer enn bloggen. For eksempel trives jeg nesten litt for godt på skolen, og sammen med nye venner.

Men som sagt har jeg bestemt meg for å begynne på nytt. Jeg skal bli flinkere til å opdatere bloggen med både bilder og hva jeg holder på med om dagen. Setter forresten stor pris på alle slags tilbakemeldinger.


her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

arkiv


April 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011

kategorier


Blogg

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no
hits