Foto; Winter

Hadde egentlig planlagt å skrive et kort glad-innlegg over at det endelig virket som om snøen skulle komme. Jeg tenker ofte sånn at hvis det først skal være kaldt, så kan vi like så greit ha snø også! Og da den aldri så ut til å komme er det ikke til å legge under en stol at jeg har vært fryktelig irritert og oppgitt over kulden de siste dagene.
Finnes ikke noe værre enn å stå å vente på en buss som aldri kommer når den skal klokka halv åtte om morgenen, når gradestokken begynner å nærme seg 10 minusgrader!

Men, det ser visst ikke ut som om snøen kommer enda likevel. Alt som har vært av frost og antydninger av snø er blitt borte for lengst, takket være det helvettes sluddet som var tidligere i dag! Er det mulig sier jeg bare.
Men jeg rakk å ta noen raske bilder da, mens det i et par dager var vinter i Lillestrøm.

Er du glad i vinteren ?

Foto: I kveld med Ylvis #3

Her kommer de siste bildene fra I kveld med Ylvis showet!

Syntes jeg har blitt flinkere til å poste innlegg i det siste ? Blitt dårligere til å skrive i innleggene mine da, men det er kanskje likegreit. Er ikke akkurat noe flink til å skrive blogginnlegg, like greit at jeg bare poster bilder føler jeg ! ;)Hva syntes du ?

Platesignering!

Kaizers Orchestra slapp den nye plata si i dag, og de var også på Oslo City på platesignering. Endte med at jeg noen flere fra skolen dro dit i midt-timen og fikk kjøpt platen, autografer og snakket litt med guttene. Var så utrolig. Elsker den følelsen man får etter å ha sett noen av sine største idoler i live, og vært så nære dem, pratet med dem osv.

Skal innrømme at jeg ikke klarte å la vær å høre på plata på skolen når vi kom tilbake, men nå gleder jeg meg bare til å sette meg ned å nyte musikken helt til jeg drar til Tonje etterpå!Foto: I kveld med ylvis #2

Noen som er spente på fler av bildene fra I kveld med Ylvis ? Jeg legger de ut uansett egentlig, så jeg syntes dere bare kan prøve å virke begeistret i allefall!
Jeg er i allefall blitt flinkere til å blogge oftere, selvom det bare er en masse bilder og lite tekst. Har ikke mye skrivelyst om dagen.


Arbeidskade!

Ser ut til at det må bli et innlegg til senere denne gangen og!

"In high school, I quit being smart and started having friends."

"In grade school I was smart, but I didn't have any friends. In high school, I quit being smart and started having friends." (ok. så stemmer ikke den helt da!)

Tok noen bilder etter skolen i dag som jeg fikk noen spørsmål om jeg kunne legge ut. Så her er de! Herlig klasse.


Lille yoshi.Søte folk ♥

Foto: I kveld med ylvis #1

Legger ut noen bilder fra gårsdagens I kveld Med Ylvis. Var som vanelig kjempestemning i salen og guttene har fremdeles humoren i behold. Er ikke noe tvil om det.

Som vanelig var det kjempestemning under hele showet, guttene er flinke til å underholde publikum hele tiden, også har de et helt utrolig flott band som spiller med dem!
Disse guttene er virkelig en stor inspirasjon for meg. Det skal jeg innrømme.

Resten kommer senere!

Foto: Oslo Horse Show

Her kommer litt fler av bildene jeg tok på Oslo Horse Show for en stund siden nå. Det er brukt mye iso, noe som jeg er veldig lite fornøyd med selv.
Jeg har forresten klart å rote bort minnekortet til kameraet mitt, derfor har jeg ikke blogget noe særlig de siste dagene. Drar nok ut å kjøper nytt i morgen tenker jeg.

Hvor ironisk er det ikke at alle bildene utenom ett er av hvite hester ? Det var bare utrolig mye lettere å ta bilde av de hvite hestene. Bildene av mørke hester ble rett å slett nesten ubrukelige.


her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

arkiv


April 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011

kategorier


Blogg

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no
hits